Bruidsarrangement

Bruidskapsels en Bruidsmake-up

 

Bij de mooiste en belangrijkste dag van uw leven hoort natuurlijk een prachtig bruidskapsel. Uiteraard wilt u er picobello uitzien met een bruidskapsel, dat helemaal past bij deze mooie dag. Bij Esta Haarmode helpen wij u aan een bruidskapsel. Een bruidskapsel dat aansluit bij uw trouwerij, uw uiterlijk en uw partner. En natuurlijk mag de 100% minerale make-up van mineralogie niet ontbreken.

Mooie bruidskapsels

Mooie bruidskapsels zijn er in alle soorten en maten. Daarom is het soms lastig kiezen welk bruidskapsel het best bij u past. Gelukkig hebben de haarspecialisten van Esta Haarmode jarenlange ervaring met het verzorgen van mooie bruidskapsels en wij voorzien u dan ook graag van het juiste advies.

Welk bruidskapsel past bij mij?

De belangrijkste vraag voor de grote dag is natuurlijk: Welk bruidskapsel past bij mij? Wil ik een chic, nonchalant of een bruidskapsel met van die mooie losse krullen? Wij weten dat deze keuze niet makkelijk is en helpen u daarom bij het vinden van een geschikt bruidskapsel. Onder een genot van een kopje koffie bespreken wij eerst in de salon wat uw wensen en verlangens zijn voor deze mooie dag. Zo kunnen we samen bekijken welk bruidskapsel en bruidsmake-up het beste past bij u als persoon. Tijdens het proefgesprek kunnen wij u een proefkapsel en bruidsmake-up aanmeten, zodat u met eigen ogen kunt zien of dit is waar u al die jaren van heeft gedroomd.

Bruidskapsel bruidegom

De haarspecialisten van Esta Haarmode bezitten ook expertise op het gebied van bruidskapsels voor de bruidegom. Wij zorgen een aantal weken van te voren voor een perfect geknipte coupe, die we op de dag zelf perfectioneren. Dit doen we door het kapsel bij te werken, de nekharen te verwijderen en de baard te laten aansluiten op het kapsel met een desgewenste Italian shave. Met het bruidskapsel bruidegom van Esta Haarmode krijgt u een bruidskapsel, waar alle andere mannen op uw bruiloft met bewondering naar zullen kijken. 

Bruidsarrangement Esta Haarmode

Wilt u ook een prachtig bruidskapsel, dat helemaal past bij de dag van uw leven? Kom dan langs in de Esta Haarmode in Winterswijk . Of maak een afspraak via de website http://estahaarmode.nl of telefonisch via 0543-522857.

Bruidsarrangement

We hebben diverse arrangementen om een stralende bruid van u te maken.

-Bruidsarrangement Kort € 110,-
Adviesgesprek- proefkapsel en make-up – trouwkapsel en make-up in de salon

- Bruidsarrangement Kort haar thuis € 150,-
Adviesgesprek-proefkapsel en make-up-trouwkapsel en make up aan huis

- Bruidsarrangement Opsteken € 180,-
Adviesgesprek-proefkapsel en make-up- trouwkapsel en make-up in de salon

-Bruidsarrangement Opsteken thuis € 250,-
Adviesgesprek-proefkapsel en make-up-trouwkapsel en make up aan huis