Keratine Winterswijk

ESTA HAARMODE introduceert de nieuwste innovatie op het gebied van keratinebehandelingen.

De Pure Renewal Plus keratinebehandeling is de nieuwste keratinebehandeling, die het mogelijk maakt om uw haar maandenlang glanzend, pluisvrij en gladder te maken, maar met dezelfde formule kunt u ook kiezen voor krulbehoud (maar wel minder pluis en meer glans). De behandelingen van Keratherapy verbreken niet de zwavelbruggen en hoeven dus niet uit te groeien. Helaas slijten de effecten van de keratinebehandeling na maanden uit uw haar.

Waar is een Keratine behandeling goed voor?

Met een Keratine behandeling geeft ESTA HAARMODE een exclusieve service voor zeer sterk krullend haar of haar dat zijn eigen leven leidt. Veel vrouwen hebben onhandelbaar, sterk krullend en pluizend haar wat bijna niet in model te brengen is. Zeker als veelvuldig de krultang of stijltang wordt gebruikt, lijdt het haar hier sterk onder, met als gevolg uitgedroogd, dof en onhandelbaar haar.

De droom om lang houdbaar, soepel en zijdezacht haar te hebben, komt voor veel vrouwen niet uit. Met de nieuwe keratine behandeling, kunnen de haarstylisten van ESTA HAARMODE deze droom van veel vrouwen eindelijk vervullen. Eindelijk weer controle over onhandelbaar, uitgedroogd en krullend haar. De keratine behandeling vermindert sterk krullend haar en slagen en egaliseert de haarstructuur. De behandeling maakt het haar niet totaal stijl maar zijdezacht. Ontdek deze ultieme verandering voor haar zo zacht als zijde tot wel 6 maanden lang!

  • Voor onhandelbaar haar dat niet meer in model te brengen is
  • Voor sterk kroezend of krullend haar
  • Voor te veel gepermanent en uitgedroogd haar
  • Voor pluizend haar dat niet glad te krijgen is

Maak nu een afspraak!