Bruidsarrangementen Winterswijk

Bruidsarrangementen Winterswijk - shutterstock_515086057

Esta Haarmode heeft voor trouwerijen speciale bruidsarrangementen Winterswijk. Op deze belangrijke dag wilt u er natuurlijk piekfijn uitzien en daar hoort een prachtig bruidskapsel bij. Bij Esta Haarmode hebben wij daarom verschillende bruidsarrangementen Winterswijk, speciaal voor de belangrijkste dag van uw leven. 

Bruidsmake-up en bruidskapsel aan huis

Bij Esta Haarmode is het mogelijk om op deze grote dag uw bruidsmake-up en uw bruidskapsel aan huis te laten verzorgen. Wij kunnen ons namelijk heel goed voorstellen dat u op deze hectische dag geen tijd heeft om naar de salon toe te komen. Daarom hebben wij een bruidsarrangement waarbij wij uw bruidsmake-up en bruidskapsel aan huis verzorgen.

U komt dan een paar weken voor de bruiloft langs bij ons in de salon voor een adviesgesprek. Wij weten namelijk dat de keuze lastig is tussen opgestoken haar, kort haar, je eigen haarkleur of misschien wel een ander kleurtje. Daarom nemen we samen de verschillende opties door, onder het genot van een kop koffie. U vertelt dan aan ons wat uw wensen, verwachtingen en verlangens zijn voor de bruidsmake-up en het bruidskapsel op deze de grote dag. Met behulp van een proefkapsel kunnen we kijken of de keuze die u heeft gemaakt, aansluit bij uw wensen.

Als de grote dag is aangebroken komen wij op een afgesproken tijdstip bij u aan huis om de bruidsmake-up en het bruidskapsel helemaal in orde te maken. Als dit alles is voltooid, bent u klaar om te stralen op de mooiste dag van uw leven.

Bruidsarrangement bruidegom

Esta Haarmode heeft ook een bruidsarrangement speciaal voor de bruidegom. Een paar weken voor uw trouwerij zorgen wij voor mooie geknipte coupe. Op de dag zelf perfectioneren wij deze en zorgen wij ervoor dat uw baard aansluit bij uw kapsel met een desgewenste Italian shave. Met een bruidsarrangement bruidegom van Esta Haarmode heeft u het perfecte kapsel, dat past bij een trotse bruidegom.  

Bruidsarrangement Esta Haarmode

Wilt u ook een bruidsarrangement van Esta Haarmode en daarmee een bruidskapsel, dat helemaal past bij de dag van uw leven? Kom dan langs in de Esta Haarmode kapsalon in Winterswijk . Of maak een afspraak via de website http://estahaarmode.nlof telefonisch via 0543-522857.