Dames en herenkapper Winterswijk

Dames en herenkapper Winterswijk - shutterstock_568819498

Bij Esta Haarmode, de dames- en herenkapper Winterswijk, bent u voor een verzorgd of stoer kapsel aan het juiste adres. Wij weten dat uw kapsel een belangrijk onderdeel is van uw uiterlijk en daarom helpt het vakkundige kappersteam van de dames en herenkapper Winterswijk u graag aan een prachtig kapsel. Een kapsel dat aansluit bij u als persoon, uw leefstijl en uiteraard uw eigen wensen.

Dameskapsels

In onze kapsalon werken kapsters met veel ervaring, die jaar in jaar uit vrouwen blij maken met prachtige dameskapsels. Wilt u als vrouw een trendy dameskapsel, een ander kleurtje in het haar of misschien juist een kapsel dat makkelijk te onderhouden is? Bij Esta Haarmode zorgen wij er te allen tijden voor dat uw haar er uitstekend uitziet.

Herenkapsels

De haarspecialisten van Esta Haarmode zijn ook gespecialiseerd in herenkapsels. Daarom helpen onze kapsters jaarlijks vele mannen aan een herenkapsel dat goed past bij hun uiterlijk. Herenkapsels zijn er in alle soorten en maten. Een strak opgeschoren kapsel, een nonchalant herenkapsel of een herenkapsel met lang haar. Onze kapsters beheersen alle varianten en overleggen graag met u welk herenkapsel het best bij u past.

Wassen knippen en drogen  

Wij wassen knippen en drogen uw haar tijdens de behandeling. Terwijl u in onze massagestoel tot rust komt, wassen wij eerst uw haar. Daarna kunt u aan ons vertellen op welke manier u geknipt wilt worden. Ook kunnen onze haarspecialisten u van adviezen voorzien, als u dat fijn vindt. Aan het eind van de knipbeurt, drogen en stylen wij uw haar. Na het wassen knippen en drogen bij Esta Haarmode bent u weer helemaal klaar om met een verse look de deur van onze kapsalon uit te stappen.

Esta Haarmode Winterswijk

Wilt u ook een mooi dames- of herenkapsel verzorgd door Esta Haarmode Winterswijk. Maak dan een afspraak via de website http://estahaarmode.nlof via 0543-522857. Uiteraard bent u ook van harte welkom om langs te komen in de salon van Esta Haarmode in Winterswijk.