Haar kleuren Winterswijk

Haar kleuren Winterswijk - shutterstock_546132097

Als u last heeft van vergrijzing, uitgroei of u wilt een keertje wat anders proberen met u haarkleur, laat dan uw haar kleuren in Winterswijk. De haarspecialisten van Esta Haarmode kleuren uw haar, zoals u dat wenst. Haar kleuren Winterswijk geeft uw haar de kleur die past bij uw uiterlijk, uw leefstijl en uiteraard uw eigen wensen en verlangens.

Haar kleuren bij de kapper

Een nieuwe haarkleur kiezen kan soms een lastige beslissing zijn. Daarom is het verstandig om uw haar te laten kleuren bij de kapper. Hierdoor bent u verzekerd van een gegrond advies van de juiste mensen. De kapsters van Esta Haarmode hebben jarenlange ervaring met het kleuren van haar en geven u een mooie haarkleur, die helemaal bij u past.

Als u uw haar laat kleuren bij de kapsters van Esta Haarmode garanderen wij u dat de kwaliteit van uw haarkleur voor een lange periode gewaarborgd wordt; dat uw haarkleur aansluit bij uw huidskleur en uiteraard dat uw kleding tijdens het kleuren schoon blijft.

Duurzame haarverf

Als u er voor kiest om uw haar te laten kleuren, dan wilt u natuurlijk wel dat dit gebeurt met een duurzame haarverf. Bij Esta Haarmode zijn we het hier volkomen mee eens en daarom werken wij in onze salon met de producten van het Italiaanse merk Davines. Davines bestaat sinds 1983 en heeft duurzaamheid al die jaren een belangrijk onderdeel van haar bedrijfsvoering gevonden. Daarom bevat de duurzame haarverf van Davines natuurlijke producten, die goed zijn voor uw haar en voor het milieu. Verder gebruikt Davines wind-, water- en zonne-energie om zijn kantoren fabrieken en draaiende te houden. Door te kiezen voor de duurzame haarverf van Davines helpen we samen om de wereld een stukje beter te maken.

Diervriendelijke haarverf

Naast milieuvriendelijk is de haarverf van Davines ook diervriendelijk. Davines heeft sinds de oprichting nooit producten getest op dieren.  Als u uw haar dus laat kleuren bij Esta Haarmode, weet u zeker dat u uw haar gekleurd wordt met een diervriendelijke haarverf.

Haar kleuren Esta Haarmode

Wilt u uw haar laten kleuren bij Esta Haarmode met een duurzame haarverf door een team van gespecialiseerde kapsters. Kom dan eens langs bij ons in de salon of maak een afspraak via de website http://estahaarmode.nlof door te bellen naar 0543-522857.