Kleurbehandeling Winterswijk

Kleurbehandeling Winterswijk - shutterstock_126985853

Een kleurbehandeling Winterswijk geeft uw haar de kleur, die u wilt. De kapsters van Esta Haarmode hebben jarenlange ervaring met het kleuren van het haar en helpen elk jaar weer vele gelukkige klanten aan een nieuwe haarkleur. Of u nou last heeft van uitgroei, zin hebt in een fris kleurtje of uw eigen haarkleur juist weer terug wilt, met een kleurbehandeling Winterswijk van Esta Haarmode krijgt uw haar altijd de gewenste kleur.

Waarom mijn haar kleuren door een kapper?

Waarom mijn haar kleuren door een kapper, als ik het thuis zelf ook kan doen? Natuurlijk is het goedkoper om thuis zelf uw haar te kleuren, maar dit blijkt in praktijk vaak lastiger dan het vooraf lijkt. Onze haarspecialisten volgen jaarlijks meerdere cursussen op het gebied van haarkleuring, om hun kleur skills te verbeteren. Het kleuren van uw haar is namelijk een verantwoordelijke taak, die wij erg serieus nemen.

Regelmatig komen er mensen bij ons in de kapsalon die ontevreden zijn over hun haarkleur: de haarkeur die zij in gedachten hadden is niet gerealiseerd; de haarkleur past niet bij hen als persoon of het haar is door een verkeerde kleurbehandeling behoorlijk beschadigd. Bij Esta Haarmode kunnen wij een goede kleurkwaliteit garanderen en weet u zeker dat u uw haar laten kleuren door haarspecialisten.

Natuurlijke Haarverf

Bij Esta Haarmode kleuren wij uw haar met een natuurlijk haarverf van het merk Davines. De natuur is voor Davines een grote inspiratiebron en daarom heeft het merk duurzaamheid hoog in het vaandel staan. De natuurlijke haarverf van Davines is vrij van gevaarlijke stoffen als PPD en Parabeen, waardoor wij uw nieuwe haarkleur op een gezonde en natuurlijke manier tot stand kunnen brengen.

Haar kleuren Esta Haarmode

Heeft u last van vergrijzing, uitgroei of lijkt het u leuk om een andere haarkleur te proberen. Kom dan uw haar kleuren bij Esta Haarmode in Winterswijk. Loop gerust eens langs bij ons in de salon of maak een afspraak via de website http://estahaarmode.nlof door te bellen naar 0543-522857.