Onze specialiteiten

Italian Shave

De Italian shave is een luxe scheerervaring gebaseerd op de ouderwetse Italiaanse scheertechniek.
U krijgt een heerlijke ontspannen behandeling en uw huid voelt weer als herboren.

Uw gezicht wordt eerst verwarmd met doeken en voorbereid met een hoogwaardige scheerschuim. Met een zachte scheerkwast wordt de schuim verdeeld en met een authentiek scheermes wordt uw huid op een vakkundige manier glad geschoren. Hierna volgt een heerlijke gezichtsmassage en wordt u verwend met een zalig geurende aftershave.

Haar extensions

Met haarextensions kunt u uw haren voller of langer maken. Wij gebruiken het haarvriendelijk hairtalk Extension systeem. Met de unieke tape-technologie worden de extensions vastgezet en vervolgens in model geknipt. Binnen één uur krijgt u een prachtige nieuwe look.

De uiterst dunne haarstrips zorgen voor een elastische en meebewegende haren, dus fantastische styling mogelijkheden met mooi vallend haar. Wij geven u graag persoonlijk advies en bekijken hoeveel haarextensions u nodig heeft voor een mooi resultaat. U weet dan ook direct wat de kosten zijn.

Flip-in hair

Wij zijn een van de weinige kapsalons in de regio die flip-in hair aanmeten. Een prachtige aanvulling om uw eigen haar snel en eenvoudig te verdikken of te verlengen met echt haar. Het beschadigt uw eigen haar niet, want de flip-in hair wordt met een onzichtbaar draadje over het hoofd gedragen tussen uw eigen haar in. U kunt het eenvoudig zelf bevestigen en ook weer uithalen.

Hoofdhuid- en Haarproblemen

Hoofdhuidproblemen zoals eczeem of schilfers en haarproblemen zoals haaruitval of droog haar zijn heel vervelend. Wij adviseren u graag hoe u dit het beste kunt behandelen. U kunt bij ons een afspraak maken voor een gratis hoofdhuid- en haaranalyse.

Wij hebben in onze salon speciale apparatuur van Mediceuticals, die uw hoofdhuid en haar met een camera vergroten (Mediscoop). Wij kunnen dan goed zien wat het probleem is en desgewenst een behandelplan voor u opstellen.

Bruidsarrangement

Een van de mooiste dagen van je leven en daar hoort natuurlijk een prachtig bruidskapsel bij dat helemaal past bij de bruidskleding. En natuurlijk mag de 100% minerale make-up van mineralogie niet ontbreken. We hebben diverse arrangementen om een stralende bruid van u te maken.

-Bruidsarrangement Kort € 110,-
Adviesgesprek- proefkapsel en make-up – trouwkapsel en make-up in de salon

- Bruidsarrangement Kort haar thuis € 150,-
Adviesgesprek-proefkapsel en make-up-trouwkapsel en make up aan huis

- Bruidsarrangement Opsteken € 180,-
Adviesgesprek-proefkapsel en make-up- trouwkapsel en make-up in de salon

-Bruidsarrangement Opsteken thuis € 250,-
Adviesgesprek-proefkapsel en make-up-trouwkapsel en make up aan huis

 

Ook voor de bruidegom hebben wij een speciaal arrangement. Wij zorgen een paar weken voor de feestelijke dag voor een mooie geknipte coupe en op de dag zelf voor de finishing touch door het haar nog even bij te werken, nekharen te scheren en desgewenst een Italian shave. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.