U- CONSULTANCY

U-Consultancy is exclusief gericht op het organiseren van deskundigheidsbevorderende opleidingen in de huidzorg.

Samen met vele dermatologen en brancheorganisaties werkt U-Consultancy aan opleidingen en trainingen rondom huidproblemen voor zeer diverse doelgroepen om een vroegtijdige signalering van huidproblemen en een goede samenwerking met huisartsen en dermatologen te stimuleren.

Het doel van de opleiding is kennis en inzicht vergroten van haar- en hoofdhuidproblemen en de bijbehorende behandeling, om relevante voorlichting te kunnen geven aan klanten.

Kappers, haarstylisten en haarwerkspecialisten hebben een dynamisch beroep. De snelle ontwikkelingen in haar- en hoofdhuidproducten zijn lastig te volgen.

Terwijl nieuwe behandelingsmogelijkheden in de hoofdhuid- en haarzorg rechtstreeks gevolgen hebben voor de beroepsinhoud van de kapper en haarstylist.

Om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen binnen de haarproducten, haarcosmetica en haarverzorging is educatie een belangrijke factor.

Educatie verhoogt de kennis van de kapper en haarstylist. Als u deze kennis en achtergrondinformatie weer kunt doorgeven aan uw klant, dan geeft dit uw salon echt een meerwaarde.

Tevens zorgt uw kennis voor een betere klantenbinding, want  voor een goed en onafhankelijk advies komen klanten terug. Zij merken dat u verstand van zaken heeft.

U-Consultancy werkt nauw samen met de Nederlandse Vereniging van Dermatologie en Venereologie (NVDV) en heeft zij een adviesraad dermatologie bestaande uit verschillende vooraanstaande dermatologen